• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Alegeri locale 2021 – Proiecte

WhatsApp Image 2024-02-23 at 23.37.32 (5)
WhatsApp Image 2024-02-23 at 23.37.32 (5)
previous arrow
next arrow

Toți candidații vin cu proiecte în perioada aceasta, numai că eu sunt singura dintre ei care a făcut propuneri în ultimii 5 ani administrației publice locale, o parte dintre ele fiind chiar realizate, proiecte care au fost preluate chiar și de contracandidați.

Sunt multe de făcut și nu este timp de pierdut.


ADMINISTRAȚIE – Tot mai mulți cetățeni mi-au semnalat percepția lor asupra Primăriei Bragadiru ca instituție publică, motiv pentru care vă asigur că:

Citește mai mult


URBANISM – Problemele locuitorilor din cartierele noi pleacă de la construcțiile haotice, mai ales a derogărilor prin PUZ de la regimul de înălțime și schimbarea încadrării în subzonă a terenurilor pe care s-au construit blocuri înalte, precum și de la nerespectarea legilor în ceea ce privește construirea. De aceea, am susținut politica fără blocuri între case și am mobilizat locuitorii afectați de astfel de PUZ-uri să își spună cuvântul prin contestații. Sustin:

Citește mai mult

UTILITĂȚI PUBLICE – Existența rețelelor publice de utilități ( apă și canalizare) pe o parte dintre străzile din cartierele a creat mari probleme din cauza subdimensionării rețelei, în condițiile eliberării de avize de racordare în lipsa investițiilor de modernizare care sunt în sarcina SC APĂ CANAL ILFOV SA. 

Citește mai mult

INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ – Suntem din ce în ce mai mulți, iar traficul a devenit o problemă serioasă și în zona noastră, de aceea avem nevoie de rute alternative la Prelungirea Ghencea și Șoseaua Alexandriei pentru accesul în cartierele noi. Pentru asta susțin:

Citește mai mult

ÎNVĂȚĂMÂNT – Din ce în ce mai mulți copii trăiesc în cartierele noi din Bragadiru, copii care sunt duși la unități de învățământ din București, deoarece cele 3 grădinițe și 1 școală nu au suficiente locuri. Susțin:

Citește mai mult

CULTURĂ – Bragadiru poate deveni un pol cultural în sudul județului Ilfov, datorită Casei de Cultură Mihai Eminescu, o clădire impresionantă care trebuie utilizată la adevărata sa valoare. Susțin:

Citește mai mult

SIGURANȚĂ – Poliția Locală trebuie să fie mai activă în a pune în aplicare hotărârile de Consiliu Local care permit sancționarea unor comportamente deviante, care prejudiciază traiul celorlați locuitori, precum construirea fără respectarea normelor, parcarea pe trotuar ș.a.. Susțin:

Citește mai mult

SALUBRITATE – Operatorul trebuie să își respecte obligațiile contractuale față de locuitori și față de administrația publică locală, ceea ce momentan face parțial. 

Citește mai mult

REABILITARE TERMICĂ – clădirile publice și blocurile de locuințe necesită un update din punct de vedere termo-energetic, astfel încât să se facă înlocuirea fațadei, a acoperișului, a conductelor din subsol, a burlanelor, a centurii de protecție din jurul blocului, precum și montarea de panouri solare și instalația aferentă pentru a furniza apă caldă, folosind bani din fonduri europene prin Programul Operațional Regional pentru Regiunea București-Ilfov sau fonduri naționale prin “Programul național privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe”.

MEDIUL DE AFACERI – apropierea de capitală și construcția A0 va deschide noi oportunități de dezvoltare economică. Susțin:

Citește mai mult

SOCIAL – categoria persoanelor vulnerabile să fie sprijinită prin intermediul unei organizații non-guvernamentale, pe lângă sprijinul Direcției de Asistență Socială în obținerea beneficiilor sociale de drept, de exemplu: cantină socială, after-school pentru copiii defavorizați, campanii de conștientizare ( colectare selectivă, stop bulling în școli), asistență psihologică ș.a.

PROGRAMUL meu de anul trecut este disponibil aici.

FINANȚAREA PROIECTELOR Sunt conștientă de faptul că bugetul local nu are resursele necesare pentru realizarea tuturor obiectivelor de investiții propuse de noi, de aceea atrag atenția că este nevoie de:

Citește mai mult

Avem doar o șansă pentru comunitatea noastră! Pentru o administrație fără corupție, pe 27 iunie 2021 mergem la vot și alegem să fim împreună pentru Bragadiru!

Cu stimă,

Teodora Desagă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *