• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Alegeri Locale 2024

Stimate vecin,

Sunt Teodora Desagă și candidez la funcția de primar al orașului Bragadiru din partea Alianței Dreapta Unită.

Pe 9 iunie, faci o alegere crucială pentru viitorul tău!

Vino alături de mine pentru a construi împreună un oraș în care primarul acționează cu responsabilitate în interesul cetățenilor, gestionează resursele cu transparență și implementează soluțiile corecte!

Lasă deoparte actuala administrație coruptă și lipsită de viziune!

Îmi asum să încep și să duc la bun sfârșit proiectele importante pentru oameni, pe care le-am propus și depus în calitate de consilier local, dar care au fost ignorate de cei care conduc orașul de 16 ani!

Îmi propun să gestionez investițiile cu seriozitate și să asigur o cheltuire corectă a banilor publici, fără costuri supraestimate de firmele de partid.

Accesarea fondurilor nerambursabile naționale și europene, precum și atragerea de investitori privați sunt priorități pentru a avea banii necesari rezolvării problemelor comunității.

Garantez că voi merge des pe teren să asigur respectarea legii și să mobilizez Poliția Locală pentru sancționarea rapidă a încălcărilor ei.

Lupt cu onestitate și determinare pentru schimbarea comunității noastre și am pregătirea, energia și voința necesare pentru a le oferi copiilor noștri șansa de a trăi într-un oraș adevărat!

Alege schimbarea, pentru că meriți condițiile unui oraș european!

 

Cu stimă,

Teodora Desagă

Consilier Local PMP Bragadiru