• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Alegeri Locale 2021

Stimați bragadireni,

Eu sunt candidatul alianței electorale ÎMPREUNĂ PENTRU BRAGADIRU la alegerile locale parțiale din 27 IUNIE 2021 pentru funcția de PRIMAR al ORAȘULUI BRAGADIRU.

Chiar dacă o parte dintre dumneavoastră mă cunoașteți deja de când m-am mutat în Bragadiru, mă simt nevoită să mă prezint în fața dumneavoastră cu corectitudine, respect și transparență.

Sper ca în rândurile ce urmează să găsiți răspunsurile la întrebările dumneavoastră și vă încurajez să folosiți canalele social media pentru a comunica.

Avem doar o șansă pentru comunitatea noastră! Pentru o administrație fără corupție, pe 27 iunie 2021 mergem la vot și alegem să fim împreună pentru Bragadiru!

Cu stimă,

Teodora Desagă

CINE SUNT? (click pe titlu pentru detalii)

Înainte de toate, sunt mamă, soție, fiică, vecină, omul care își găsește timpul necesar pentru a îmbina activitatea profesională și viața de familie cu implicarea pe care mi-am asumat-o cu toată responsabilitatea față de comunitatea în care locuiesc. Sunt singura femeie și cel mai tânăr candidat înscris în competiția electorală pentru reprezentarea cetățenilor Orașului Bragadiru din funcția de Primar. 

DE CE CANDIDEZ? (click pe titlu pentru detalii)

Pentru mine, singura miză a acestor alegeri este bunăstarea comunității noastre, iar acest lucru se poate realiza în primul rând prin tăierea de la rădăcină a neregulilor din primărie, care au dus la condamnarea primarului și arhitectului șef și organizarea acestor alegeri locale parțiale.

DESPRE ALIANȚĂ! (click pe titlu pentru detalii)

Comunitatea noastră a primit o nouă șansă de a face schimbarea mult așteptată în Primărie. Experiența din toamna trecută și îndemnul vecinilor noștri ne-au încurajat ca împreună să perseverăm în dorința de schimbare în administrația publică locală, solidaritatea fiind importantă în coeziunea comunității.

CE ÎMI PROPUN? (click pe titlu pentru detalii)

Toți candidații vin cu proiecte în perioada aceasta, numai că eu sunt singura dintre ei care a făcut propuneri în ultimii 5 ani administrației publice locale, o parte dintre ele fiind chiar realizate, proiecte care au fost preluate chiar și de contracandidați. Sunt multe de făcut și nu este timp de pierdut.