• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Targul de Initiative Cetatenesti

Dragi vecini,

Va invitam sa veniti alaturi de mine si Gabi Popescu la targul de initiative cetatenesti care se va desfasura sambata, 1 octombrie, intre orele 15.00 – 20.00 pe Centrul Vechi la sediul ARCUB.

Avem onoarea sa fim si noi invitati la cea de-a treia editie a evenimentului realizat de CeRe – Centrul de Resurse pentru participare publică cu sprijinul Rețelei Civice București și ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București. 

In cadrul acestui targ, fiecare dintre cele 19 initiative isi va prezenta situatia, demersurile intreprinse, materialele realizate si va sustine un discurs despre aceste aspecte in fata tuturor celor prezenti. Este o ocazie sa capatam experiente noi, sa invatam despre bune practici ale altor cetateni care au luat atitudine in mod organizat inaintea noastra, dar care se confrunta cu acelasi tip de probleme.

Avand in vedere programul si pozitia noastra pe lista participantilor, cel mai probabil prezentarea noastra se va desfasura in intervalul 17.10-17.30. Speram sa fiti cat mai multi prezenti!

Gasiti anuntul oficial pe site-ul CeRe si puteti da join la evenimentul de pe facebook.

Cu drag,

Vecina ta,

Teodora Desaga

targul de initiative cetatenesti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *