• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Valentina COJOCARIU

Valentina COJOCARIU are 47 de ani, căsătorită, un copil. Absolventă a Facultății de Știinte Economice profesează în domeniul economic de peste 15 ani. Timp de 2 ani a fost consilier local al orasului Bragadiru. 

”Fiecare dintre noi are o rudă, prieten sau chiar un copil care a decis sa plece din România pentru că șansele de reușită și civilizație sunt încă mici. Consider ca avem datoria sa facem ceva pentru a schimba lucrurile in bine, sa nu asteptam mereu de la altii.
Am fost consilier local în opoziție și am trăit experienta unei munci fără șanse de reușită din cauza ipocriziei celui care vremelnic este primar și echipei sale. Am văzut cum orice proiect, orice propunere, orice amendament este respins doar din cauza autorului. Democrație nu există, bun simț nu există, misoginismul în ședințele de consiliu local e la cote alarmante.

Locuiesc în Bragadiru, cartierul Independenței de la începutul anului 2018 și am încredere că orașul acesta poate fi frumos, curat și bine gospodărit.

Am cunoscut-o pe Teodora Desagă mai întâi citind un raport de activitate în calitate de consilier al orașului Bragadiru găsit în cutia poștală și am fost plăcut impresionată de transparența de care dă dovadă cea care ne reprezintă la primărie. Desigur, m-am lămurit repede că ea este o excepție pozitivă între restul consilierilor local, ceea ce m-a determinat să mă alătur în demersul său de a candida la funcția de primar.

Am ales să candidez ca și consilier local și am ca principal obiectiv inființarea unui departament în primărie care se va ocupa în mod special de consultanța oferită asociațiilor de proprietari. Doresc amenajarea a cât mai multe spații verzi in jurul imobilelor, locuri de recreere și joacă pentru copii si adolescenti, pentru ca in prezent nu exista spații de petrecere a timpului liber și terenuri de sport in apropierea locuintelor.”

Mai multe despre activitatea ei puteți afla urmărind pagina https://www.facebook.com/Valentina-Cojocariu-102253321525473

Mai multe despre programul de candidatură al echipei PMP puteți afla citind articolul https://bragadirumeu.ro/alegeri-locale-2024-proiecte/

#SePoate #BragadiruAltfel #BragadiruMeu #VoceaTaInConsiliulLocal #TeodoraPrimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *