• 0724.959.100
 • consilier@bragadirumeu.ro
 • Bragadiru, Ilfov

Apa si Canal in Orasul Bragadiru

Dragi vecini,

Revin cu informatii proaspete despre extinderea lucrarilor de introducere a retelelor de apa si canal planuite  de SC Apa – Canal Ilfov SA pentru perioada 2016-2020 in Orasul Bragadiru.

Dupa 2 solicitari de informatii publice inca din noiembrie 2015, 2 reclamatii administrative la SC Apa – Canal Ilfov SA si alte 2 reclamatii administrative depuse pe 30 martie 2016 la Prefectura Ilfov si la Consiliul Judetean Ilfov, am primit raspunsul mult asteptat despre lucrarile realizate in Orasul Bragadiru in perioada 2011-2015 si despre  cele care urmeaza a fi realizate dupa ce este aprobat proiectul.

In perioada 2011-2015 s-a extins reteaua de apa cu 37082 m, 3586 bransamente si montarea a 311 hidranti, iar valoarea totala a fost de 39.032.622,58 lei fara TVA, s-a extins reteaua de canalizare cu 42530 m, 7 statii de pompare ape uzate menajere, 3272 de racordari. Dintre strazile din cartierele noi au fost executate lucrari in urmatoarele: Cartierul Independentei – Gliei, Libertatii, Monumentului, Sperantei, Smardan; Cartierul Prelungirea Ghencea – Cristalului, Dantelei, Diamantului, Ghidiceni, Margelelor, Safirului, Verii; iar in Cartierul KM8 – Celofibrei, Leordeni.

In perioada 2016-2020 proiectul in valoare de 18 milioane euro tva inclus prevede 58 de strazi din cartierele Independentei si Prelungirea Ghencea, 29942 m, realizarea unui racord la sistemul de alimentare cu apa Apa Nova, realizarea unei statii de tratare a apei, extinderea capacitatii de inmagazinare, realizarea unei conducte de aductiune in lungime de 1122 m, echiparea zonala cu distributie de debitmentre si traductori de presiune.

In imaginile de pe facebook veti gasi lista strazilor si diametrele conductelor folosite pe fiecare strada pentru lucrarile executate precum si pentru cele care urmeaza a fi executate. In hartile de mai jos gasiti cu albastru strazile cu apa si canal, macar partial, iar cu rosu cele care sunt in plan, din cartierele noi.

Daca printre vecini avem specialisti in sistemele de apa-canal, as vrea sa ne impartasiti parerea despre diametru tevilor alese, despre calitatea lucrarilor efectuate, despre hidrantii montati, precum si sa ne informati cati locuitori sunt pe strazile neincluse in proiectul de realizare a lucrarilor pentru perioada 2016-2020. Ma gandesc ca si acesta poate fi un motiv pentru care nu au fost propuse in  lista de strazi, insa citind referatul proiectantului am vazut ca pe parcurs se mai pot face modificari si include strazi.

Cu stima,

Vecina dumneavoastra

Teodora Desaga

 

 

 

8 thoughts on “Apa si Canal in Orasul Bragadiru

  • Author gravatar

   Cand se va realiza o pista de bicilcete intre BRAGADIRU si Bucuresti, dar o pista serioasa , cu doua sensuri, si care este delimitata de trotuar, asa cum este cea din SIBIU?
   Aceasta pista sa treaca si peste pasarela de la linia de centura.

  • Author gravatar

   Racordari reteaua de apa si canal Ilfov.
   Executam bransamente apa si canalizare in Bucuresti si Ilfov. Executam instalati termice si sanitare (apa;gaze;canalizare).Desfundari /reparti/interventi/avari si montaje obiecte termico-sanitare.0762304944.

   Instalatori Bragadiru non-stop.
   Servici apa;gaze;canalizare;avari non-stop desfundari;reparti;interventi si montaje obiecte termice si sanitare. Racordari la reteaua de apa si canal. 0773934471.

   Instalatori Bragadiru-Cornetu-Mihailesti-Buda non-stop!
   Executam lucrarii de racordare (bransare )apa-canalizare si retele stradale pe drumuri de servitute prin sapaturi cu utilaj sau la manual . Interventi/reparati/desfundari/avari si montaje obiecte termice-sanitare (cazi;calorifere;centrale termice/peleti/lemne;fose septice;hidrofoare;aspersoare;etc). 0762304944.

  • Author gravatar

   buna ziua locuiesc pe str ghidiceni pe aceasta strada am vazut ca sa montat in urma cu ceva timp canalizare as dori sa ma leg si eu la aceata retea astept un raspuns

  • Author gravatar

   Cand se executa bransamentul de apa_ canal si pe strada Perlelor.

  • Author gravatar

   Bună ziua pe strada Solidarității 17 19 sunt 21 de apartamente consumăm 250 m3 de apa pe luna
   La noi când ajungeți cu apa și canalizarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *