• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Concluzii sedinta Consiliului Local Bragadiru

Dragi vecini,

Astazi am fost singurul cetatean prezent la sedinta Consiliului Local Bragadiru, probabil din cauza orei intr-o zi de lucru, care nu v-a permis prezenta celor interesati. Sedinta a inceput la 10 fix in prezenta a 15 consilieri, prezidata de dl consilier Cristea Ovidiu Catalin, in absenta dlui primar, care a venit dupa finalizarea proiectelor de pe ordinea de zi, iar eu, din cauza ploii, am intarziat 4 minute, motiv pentru care am asistat la adoptarea proiectelor de pe ordinea de zi incepand cu punctul 3.

Tin sa mentionez de la inceput ca nu am foarte multe detalii despre subiectele de interes de pe aceasta ordine de zi, deoarece in sedinte nu se citeste si continutul anexelor, desi sunt parte integranta a hotararilor. Am fost in schimb asigurata ca se vor regasi pe site, unde puteti consulta si hotararile de la sedinta din data de 24.02.2016.

Am aflat din parcurgerea ordinii de zi ca 2 sali din Casa de Cultura vor fi scoase la licitatie publica pentru inchiriere in vederea desfasurarii acolo de cursuri de limbi straine si pian, pentru pretul de 0,5 euro/mp pentru o perioada de 5 ani, ca s-a aprobat planul de investitii in valoare de 30.091.000 lei, in timp ce cheltuielile de functionare ale aparatului administrativ local costa 31.552.000 lei, ca scoala gimnaziala care se doreste a fi construita va avea 28 de clase, 10 laboratoare si program after school, ca microbuzele scolare vor face 5 curse pe zi dus-intors pe traseul Rostar-Cristalului-Pasarela-Scoala nr. 1 la orele 7, 7:35, 12:20, 13:20, 16.00 de luni pana vineri, iar elevii care vor fi transportati sunt cei recomandati de scoala.

 

La sfarsitul parcurgerii subiectelor de pe ordinea de zi, dl presedinte al sedintei mi-a oferit cuvantul conform art. 9 din Legea nr. 52/2006 privind trasparenta decizionala, eu cerand detalii despre cateva dintre proiectele de pe ordinea de zi, detalii ce se regasesc in anexe, precum: numarul total de locuinte ANL -54 si dosare analizate pentru repartizare -11, cate activitati are planificate Casa de Cultura -22, care sunt strazile care vor fi introduse in domeniul public deoarece au fost omise la inventarul din 1999 -8 strazi, dl presedinte de sedinta le-a citit : Ametistului, Opalului, Podisurilor, Scolii, Zorilor.

Vroiam sa mai aflu care sunt investitiile publice pentru care s-a hotarat contractarea unui imprumut rambursabil in valoare de 20 milioane lei cu perioada de gratie 1 an si perioada de rambursare 10 ani. Dar vom afla cu totii aceste informatii in momentul publicarii pe site a hotararilor de Consiliu Local adoptate astazi!

 

anunt sedinta 24.03.2016 p1anunt sedinta 24.03.2016 p2obligatia consultarii publiceobligatia dezbaterii publice

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *