• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Propunere solutie pentru transport in Cartierul Independentei

Dragi vecini,

Dupa ce am citit si comentat pe pagina de facebook raspunsul primit de la domnul Primar la cererile noastre din luna decembrie, am constatat cu stupoare si dezamagire ca lipsa de interes fata de cartierul Independentei este la un nivel ridicat.

Dintre domeniile pe care ni le-am asumat ca fiind prioritare, transportul public nu este poate cel mai important, dar este cu siguranta acela in care putem face ceva noi insine, fara a mai astepta promisiuni de la Primaria Bragadiru, plecand de la demersuri intreprinse deja de unii vecini. 

Acesta este motivul pentru care va propun sa demaram o campanie de strangere de semnaturi pentru a insoti o solicitare de prelungire a traseului liniei 302, pe care o puteti citi in continuarea acestui articol, pe care intentionez sa o depun la Directorul General RATB si la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Daca sunteti de acord cu traseul propus, va rog ca pana la data de 29 ianuarie sa strangem cat mai multe semnaturi de la vecinii nostri de bloc, de strada, prietenii din cartier, folosind tabelul de mai jos, pe care il puteti descarca si printa. Daca nu aveti aceasta posibilitate, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0723.291.209 pentru a ne intalni si a va da tabele. Daca fiecare dintre noi ar completa un tabel cu 20 de persoane, am putea strange cateva sute. Iar in weekendul 29-31 ianuarie va propun sa stabilim o intalnire pentru a discuta si centraliza listele. Depinde doar de noi!

Un Oras! O Comunitate Puternica!

Cu stima,

Teodora Desaga

text pozahartapoza 2

1 thought on “Propunere solutie pentru transport in Cartierul Independentei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *