• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Scrisoare disperată

Dragi vecini,

Vă rog să citiți rândurile de mai jos, care nu îmi aparțin, dar care exprimă atât de bine starea de fapt a cartierelor noi din Orașul Bragadiru și sper să reușim să ne mobilizăm mai bine pentru a ne asigura că investițiile au loc și la noi. pentru a putea trăi în condiții decente.  

Vă scriu ca un ultim strigăt de disperare ….
și vă întreb acest loc de cine aparține ???
Ne-am mutat aici sperând  că îi pasă cuiva și de zona noastră. Nu avem trotuar, nu avem iluminat stradal….nu avem transport RATB , etc.
Am fost în audiență la primărie,  am încercat să ne facem auziți. … ( nu sunt singura persoana din zonă), am avut promisiuni că se va face o stație RATB, în zona benzinarie TSV… (dus-întors ). E adevărat că ratb Domnești și Clinceni circulă foarte rar…dar și așa ar fi bine…Nu avem o trecere de pietoni ….traversarea străzii e o grea încercare, printre sutele de mașini și noroaie…..
Sunt două trasee RATB 122 și 222, au capătul la Cartierul Latin, poate se pot prelungi….v-am fi atât de recunoscători.
Sunt atâtea neajunsuri……ajutați – ne și faceți ceva și pentru noi .
Am alăturat câteva poze de pe str. Alunului….uneori folosim și acea posibilitate pentru a ajunge la cumpărături în Cartierul Latin. Acolo e singura locație unde putem ajunge pe jos să ne rezolvăm nevoile de zi cu zi .
Așa arată mereu…..când nu e noroi, e mizerie, când nu e mizerie, nu ai loc să mergi pe jos din cauza traficului…..nici aici nu avem un trotuar. 
Spuneți ce să facem ?….suntem la limită…
Cum încurajați populația să nu folosească mașinile proprii ? cum se va elibera orașul de traficul infernal,  când nu sunt trotuare,nu e transport în comun …? Nu e curat……☺
Ce o să facem…?
Ăsta nu e viața. …. nu mai putem trai așa….
VĂ ROG ! Și dle primar ……să ne ajutați într-un fel .
Ne-am săturat de promisiuni,  că se va lărgi Prelungirea Ghencea…că nu se poate aia, că nu se poate cealaltă…nu mai credem.
Se poate face orice……trebuie bunăvoință …și să vedem cel puțin un gest din partea Primăriei.
20170227_134220 20170227_134550
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *