• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

FĂLAN Mihai

FĂLAN Mihai are 33 de ani, este căsătorit si are doi baieți de 5 ani, respectiv 1 an.

Licențiat in Economie, a absolvit Academia de Studii Economice București/ Facultatea de Comerț în 2008, iar în 2010 a finalizat și programul de Master în Administrarea Afacerilor Comerciale.

Profesional, de 7 ani ocupă o poziție de Management, coordonând o echipa de 12 persoane, în cadrul unei companii multinaționale, din domeniul financiar. Până în prezent a acumulat o experiență de 13 ani, în varii domenii precum: comerț, horeca și financiar bancar. Pe parcursul acestor ani a dobândit diverse certificări de management dar și specifice precum cele de instrumente financiare și metodologia Lean Six Sigma care cred că poate fi benefică în administrația locală.

Locuiește în Bragadiru încă din 2011, când a cumpărat un apartament în Cartierul Latin. La acel moment traficul era mult mai lejer, iar în zonă erau mai mult terenuri virane decât case și blocuri.

„Pentru că nivelul trai în zonă a început de-a lungul anilor să se degradeze, am început să se implice civic, întâi pe cont propriu, ulterior și alături de Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea, în încercarea de a schimba în bine condițiile de trai in comunitatea din care face parte.

Printre proiectele și acțiunile pe care le-am demarat, cu sprijinul vecinilor, au fost:
– Plângere colectivă pentru soluționarea penelor de curent repetate;
– Petiție pentru înființarea unui Parc pe terenul fostelor Sere Militari;
– Inițiativa Civică pentru înființarea unui Parc în Cartierul Latin;
– Acțiuni de sesizare a terenurilor infestate cu ambrozie;
– Redactarea textelor pentru sesizări în sprijinul vecinilor care au reclamat diferite probleme;
– Facilitarea montarii unui senzor de particule Airly în Cartierul Latin.

În calitate de Consilier Local voi milita, așa cum am facut-o și ca simplu cetățean, pentru proiecte de îmbunătățire a calității vieții în întregul Oraș Bragadiru, dar în special in zona cuprinsa în perimetrul străzilor Centura București – Șos. Alexandriei – Gladiolelor/Mărăcineni – Prelungirea Ghencea, zonă ale cărei probleme le cunosc mai bine pentru că sunt și ale mele.

În plus mi-aș dori să contribui la o mai bună gospodărire a bunurilor din patrimoniul orașului, la modernizarea acestuia și la optimizarea serviciilor publice oferite cetățenilor.” – Mihai Fălan, candidat la funcția de consilier local.

Mai multe informații privind activitatea sa puteți găsi pe pagina de Facebook
https://www.facebook.com/Mihai-Falan-115780720112352 .

De asemenea, mai multe informații privind programul de candidatură asumat, puteți găsi pe https://bragadirumeu.ro/…/candidez-pentru-functia-de-primar…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *