• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

DESAGĂ Teodora-Alexandra

DESAGĂ Teodora-Alexandra are 30 de ani, este căsătorită, este mama unui băiețel și locuiește în Orașul Bragadiru din anul 2015.

▶️ “Experiența de consilier local din ultimii 2 ani mi-a demonstrat că informația este arma cea mai puternică a cetățenilor, de aceea mi-am ghidat activitatea de transparență. Chiar dacă sunt în opoziție față de actuala majoritate, am reușit să obțin realizarea unor proiecte dorite de comunitate. Dar nu vreau să mă opresc aici, mai ales că am devenit vocea vecinilor mei în Consiliul Local Bragadiru. De aceea, candidez pe funcția de Primar al orașului la alegerile locale din acest an.

▶️ În primul rând, am câteva principii după care îmi ghidez activitatea și o voi face și în continuare: RESPECT, RESPONSABILITATE, SERIOZITATE, TRANSPARENȚĂ.

▶️ În al doilea rând, am alături oameni de calitate, cu pregătire profesională diversă, care locuiesc în toate zonele orașului și care sunt determinați să își asume funcția de consilier local în slujba vecinilor lor.

▶️ În al treilea rând, am o serie de proiecte în care cred, pe care am încercat deja să le propun, proiecte despre care vorbesc din 2015, privind domeniile URBANISM, UTILITĂȚI PUBLICE, INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ, ÎNVĂȚĂMÂNT, MEDIU, SIGURANȚĂ, CURĂȚENIE.” – Teodora DESAGĂ, candidat #PMP la Primăria Bragadiru

? Teodora DESAGĂ este absolventă a Facultății de Științe Politice, Universitatea din București și lucrează în Camera Deputaților încă din anul 2013, de la finalizarea masteratului de la Departamentul pentru Relații Internaționale și Studii Europene, SNSPA.

? Mai multe informații despre Teodora puteți afla din prezentarea video
https://www.facebook.com/1381632865277955/videos/640119443602849 , privind activitatea ei puteți găsi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TeodoraDesaga/
Mai multe detalii despre programul de candidatură puteți citi pe https://bragadirumeu.ro/…/candidez-pentru-functia-de-primar…/

#SePoate #BragadiruAltfel #BragadiruMeu #TeodoraPrimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *