• 0724.959.100
 • consilier@bragadirumeu.ro
 • Bragadiru, Ilfov
2020
TRANSPARENTA – VICTIMA A ADMINISTRATIEI PNL BRAGADIRU

TRANSPARENTA – VICTIMA A ADMINISTRATIEI PNL BRAGADIRU

In Romania bunului simt, a lucrului bine facut, in Romania normala a PNL-istilor din Bragadiru TRANSPARENTA nu isi are loc!

Orasul Bragadiru din Judetul Ilfov este condus de 12 ani de un primar si o majoritate politica in Consiliul Local apartinand PNL. In toti acesti ani nu au invatat sa aprecieze principii vitale in democratie, cum ar fi TRANSPARENTA, si se impotrivesc cu vehementa transmiterii in direct sau inregistrarii sedintelor Consiliului Local Bragadiru.

Desi la doi pasi de capitala tarii, PNL-istii bragadireni refuza sa invete din bunele practici de desfasurare a activitatii de ales local si voteaza pentru a treia oara intr-un an impotriva solicitarii cetatenilor de a urmari sedintele de consiliu local pe internet.

La inceputul anului 2019 am propus un proiect de hotarare privind înregistrarea video-audio și transmiterea în direct a ședințelor, respins in sedinta din 18 martie. Odata cu adoptarea unui nou regulament de organizare si functionare a Consiliului Local in conformitate cu Codul Administrativ, am propus amendamente privind transmiterea in direct a sedintelor, care au fost respinse in sedinta din 26 septembrie, motivand simplu ca ei nu vor asta si ca ori de cate ori as propune asta rezultatul va fi acelasi. Au existat atunci si alte 7 cereri ale cetatenilor din Cartierul Latin referitoare la acest subiect.

In sedinta de astazi, la lucrari curente ne-a fost prezentata o noua cerere care a fost respinsa in ciuda votului meu pentru si a argumentelor oferite. Din nou motivatia majoritatii PNL din Consiliul Local Bragadiru a fost ca nu o sa treaca o astfel de prevedere atata timp cat ei sunt majoritari, si vor fi in continuare…

Pornind de la principiile care stau la baza Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu completările şi modificările ulterioare, în era tehnologiei şi a revoluţiei social media provocată de tineri din întreaga ţară ca reacţie la nemulţumirile faţă de clasa politică, administraţia publica locală trebuie să dea dovadă de transparenţă şi comunicare deschisă cu cetăţeanul, în vederea recăpătării încrederii acestuia.

Daca si dumneavoastra va doriti transparenta in administratia publica locala, alegeti schimbarea!

Cu stima,

Teodora Desagă

Consilier Local PMP Bragadiru

2 thoughts on “TRANSPARENTA – VICTIMA A ADMINISTRATIEI PNL BRAGADIRU

  • Author gravatar

   Astept alegerile cu mare incredere!

  • Author gravatar

   Si eu astept cu nerabdare alegerile pentru a putea taxa primarul inactiv si echipa lui care m-au dezamagit. O perioada de aproape 12 ani in care nu s-a realizat mai nimic in cartierul Independentei, profitand de faptul ca locuitorii acestui cartier nu-l vor putea detrona (putini cetateni cu drept de vot).
   Va astept in nr. cat mai mare la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *