• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Concluzii intalnire strangere de semnaturi

Dragi vecini,
Incep prin a multumi celor care s-au alaturat campaniei de strangere de semnaturi pentru prelungirea rutei RATB 302 si celor care au venit astazi la intalnirea de la Iki Land, ocazie pentru a discuta si despre alte probleme. 
Va invit sa intrati pe harta interactiva si sa vedeti exact strazile unde locuitorii au strans semnaturi.  Daca mai aveti liste de semnaturi va rog sa ma contactati pentru a mi le preda. 
semnaturi
Datorita numarului mare de semnaturi venite de pe str. Monumentului, ne-am hotarat sa facem presiuni, astfel incat sa se schimbe sensul de mers pe strada care ar permite accesul masinilor, si implicit si a unui autobuz din rondul de la Leroy Merlin pe str. Monumentului. 
Astfel ca solicitarea catre RATB va fi pentru prelungirea traseului liniei 302 de pe Soseaua Alexandriei pe Str. Monumentului, statie langa Leroy Merlin, statie la intersectia cu Str. Libertatii,  stanga pe Str. Libertatii, statie la intersectia cu Str. Campia Libertatii, statie la intersectia cu Str. Smardan, stanga pe Str. Smardan pana la iesirea pe Soseaua Alexandriei in statia existenta. Voi include solicitarea pentru prelungirea rutei lui 226, cu statie de capat la Leroy Merlin.
De asemenea, am discutat despre eficienta unei pasarele pietonale versus o trecere de pietoni semaforizata cu buton, chiar daca cea din urma a mai fost propusa ca solutie impotriva accidentelor din zona rondului de la Leroy Merlin si refuzata de CNADNR, plecand de la faptul ca acolo este o statie RATB iar pe partea cealalta cartierului. O pasarela este incomoda si nu poate fi folosita de persoanele cu dizabilitati locomotorii, de parintii cu copii in carucior, de copii mici, de batrani, dar care este acceptata ca ultima solutie.
Avand in vedere ca urmeaza sa aiba loc pana pe data de 5 februarie sedinta Consiliului Local in care sa fie aprobat bugetul local pe anul 2016, vom participa si vom transmite solicitarile noastre si vom cauta raspunsuri referitoare la:
– achizitionarea de catre primarie a unui teren in Cartierul Independentei pentru construirea unei unitati de invatamant care sa cuprinda cresa, gradinita si scoala primara;
– achizitionarea de catre primarie a unui teren in Cartierul Independentei pentru amenajarea unui parc cu loc de joaca pentru copii;
– demararea si termenul de finalizare a etapei a II-a din proiectul de introducere a retelei de apa curenta si canalizare pe strazile din Cartierul Independentei;
– demararea si termenul de finalizare a proiectului de modernizare a sistemului rutier, cuprinzand strazile din Cartierul Independentei.
Sunt multe probleme cu care ne confruntam si nu va veni nimeni sa ni le rezolve daca nu ne cerem drepturile de cetateni responsabili, platitori de taxe, care merita sa fie reprezentati in cadrul autoritatilor administratiei publice locale incepand din iunie 2016, cu ocazia alegerilor locale.
Cu stima,
Teodora Desaga

2 thoughts on “Concluzii intalnire strangere de semnaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *