• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Buget local pe anul 2017

Dragi vecini,

Pe data de 07 februarie legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale au fost adoptate de Parlamentul României. Pe 16 februarie legile au fost promulgate de Președintele României, iar pe 17 februarie au fost publicate în Monitorul Oficial.

Conform art. 39 din Legea 273/2006 privind finanțele publice locale, primăriile unităților administrativ teritoriale trebuie să publice în presa locală sau prin afișare la sediu proiectul bugetului local în termen de 15 zile de la publicarea în Monitorul Oficial. Acest termen s-a împlinit pe 5 martie, dar proiectul de buget local nu a fost pus în consultare publică, pentru ca cetățenii să îți poată exprima punctul de vedere în alte 15 zile. În maxim 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial, bugetele trebuie adoptate, acest termen se împlinește pe 4 aprilie. Păstrarea acestor termene limită este importantă pentru buna desfășurare a activității u.a.t.-urilor.

Timp mai este pentru a permite cetățenilor să se exprime și să fie și votat bugetul. În acest sens, am solicitat Primarului Orașului Bragadiru să ne transmită proiectul de hotărâre privind bugetul local pe anul 2017 și planul de investiții pe anul 2017.

În momentul în care îl vom primi, sper să avem cât mai multe observații pentru a ne asigura că investițiilor merg spre dezvoltarea comunității, cunoscând prea bine starea deplorabilă în care se află cartierele noi.

New Picture

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *