• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Proiect de hotărâre echipamente pentru Politie

????????Orașul Bragadiru este intens tranzitat de locuitori din alte localități, având în vedere că este străbătut de Drumul Național 6 – Șoseaua Alexandriei, Drumul Național Centura Bucureștiului, Prelungirea Ghencea, Drumul Judetean 401A, rute folosite zilnic de sute de mii de autoturisme.

????Viteza în exces este principalul factor care conduce la producerea de accidente rutiere, unele soldate și cu victime, pe lângă prejudiciile materiale produse. De asemenea, conducerea sub influența băuturilor alcoolice este un alt factor care contribuie la creșterea numărului de accidente.

????Din dorința de reducere a gradului de victime din accidentele rutiere pe toate categoriile de drumuri deschide circulației publice, împreună cu colegii mei am propus achiziționarea echipamentelor laser LTI 20-20 TruCAM II si ALCOQUANT 6020 PLUS și darea în folosință gratuită către Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov – Poliția Orașului Bragadiru a acestora.

✅Este o practică întâlnită în municipiile din județele Brasov, Bihor, Cluj, Suceava, Timiș, chiar și Ilfov, pentru a veni în sprijinul polițiștilor.

⚠️Numai că la noi, primarul a ignorat cu bună știință solicitarea din martie 2022 a șefului Poliției Bragadiru, iar la proiectul nostru de hotărâre serviciile de specialitate din Primărie au dat raport negativ, invocând că procedura este ilegală.

????Vom vedea care va fi votul consilierilor locali în sedinda de joi, ora 10.00 la Casa de Cultură.

PROIECTUL DE HOTARARE POATE FI CITIT MAI JOS:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *