• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Proiect Rabla Local

????RABLA LOCAL????

????Actualizare: Pentru a fi siguri ca subiectul va fi discutat, am trimis noi PROIECTUL DE HOTARARE in aceasta dimineata, pentru a fi discutat in regim de urgenta la sedinta de joi!

✅Programul Rabla Local, prin care pot fi casate maşini mai vechi de 15 ani, fără obligaţia de a cumpăra una nouă, iar beneficiarii să primească 3.000 lei, a început pe 21 aprilie prin înscrierea UAT-urilor pe site.

????Pentru ediția de anul acesta programul are alocat un buget de 240 milioane de lei, finanţat din fondurile pentru gaze cu efect de seră, adică banii pentru scoaterea din uz a 100.000 mașini, deoarece suma de 600 lei la fiecare masina va fi plătită din bugetul local al UAT-urilor înscrise în program pana pe 28 aprilie ora 23.59.

????Participarea la program trebuie aprobata de Consiliul Local, asa ca am cerut primarului să inițieze un proiect de hotarare în acest sens și sa îl introducă suplimentar pe ordinea de zi a ședinței de joi, 27 aprilie, ora 10, la Casa de Cultură.

????‍????‍????‍????Fiind un oraș cu populație oficiala între 10.001 și 50.000 locuitori, ne incadram la 500 mașini, asta înseamnă că ar trebui sa alocam suma de 300.000 lei pentru Programul Rabla Local.????

????Va rog pe cei care vreți ca Bragadiru sa fie parte din acest program sa ii trimiteți cat mai urgent aceasta solicitare Primarului pe adresa de e-mail registratura@primariaorasbragadiru.ro. #ImpreunaPentruBragadiru #RablaLocal

PROIECTUL POATE FI CITIT MAI JOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *