• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Proiect Liber la cultura!

????????Parcul de Agrement din Bragadiru are un potențial mare de a transforma orașul intr-un pol de atracție în zona de sud-vest a județului Ilfov, dacă ar fi întreținut corespunzător și valorificat.

????De aceea, am propus organizarea și desfășurarea unor evenimente in perioada mai-septembrie, care constau în 2 proiecții de film pe pajiștea mare și 3 spectacole artistice pe scena principala ale copiilor talentați din oraș în fiecare luna.

⚠️Proiectul de hotărâre a primit un raport negativ, deoarece primarul a propus un calendar de activitati culturale, în care sunt incluse și activitati precum cele propuse de noi.

✅La fel ca de Ziua Copilului și premierea copiilor de Zilele Orașului, ne bucuram ca ideile noastre sunt incluse în proiectele care sunt aprobate, chiar dacă nu sunt implementate asa cum noi le-am gândit.

‼️Bineînțeles, ne așteptăm ca proiectul nostru sa fie respins de majoritatea PNL PSD PRO ALDE din Consiliul Local Bragadiru. #ConsilierLocalPmpBragadiru #ParculDeAgrement #Cultură #ProiectieFilm #Atelier #SpectacolCopii

PROIECTUL POATE FI CITIT MAI JOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *