Dezbatere proiectul de buget local 2021

Stimați locuitori ai Orașului Bragadiru,

A fost publicat anunțul privind consultarea publică a cetățenilor în privința proiectului de hotărâre privind adoptarea bugetului local pe anul 2021, astfel:

  • până vineri, 02 aprilie, ora 13.00 – pe registratura@primariaorasbragadiru.ro se trimit propuneri
  • luni, 05 aprilie, ora 12 – la sala de spectacole a Casei de Cultură are loc dezbaterea

Vă încurajăm să transmiteți sugestii pentru planul de investiții și să solicitați să vi se comunice numărul de înregistrare, folosind modelul următor:

Catre Primăria Orașului Bragadiru
În atenția Secretarului General al Orașului Bragadiru

PROPUNERE
PROIECT BUGET LOCAL GENERAL CONSOLIDAT PE ANUL 2021

Având în vedere prevederile legale privind transparența decizională și anunțul nr. 15137/22.03.2019, subsemnatul ……………………….., domiciliat în ………………………………………………………….Bragadiru, Ilfov, vă transmit prin prezenta propunerile mele referitoare la proiectul de hotărâre privind adoptarea bugetului local general consolidat pe anul 2021 aflat în dezbatere publică.
Vă propun modificarea anexei 13 lista obiectivelor de investitii pe anul 2021, astfel:

AICI găsiți proiectul de buget încărcat pe site-ul Primăriei Bragadiru.

Câteva date pe scurt:

Total venituri: 59.496.660 lei, Total cheltuieli: 64.924.140 lei, Deficit al secțiunii de dezvoltare 5.427.480 lei.

Din excedentul pe anul 2020 se finanțează: sistematizare DN6, stradă intrarea Diamantului, creșă în Cartierul Independenței, mobilier școală.

Pentru investiții este alocată suma de 9.094.890 lei, ce mai mică sumă din ultimii 4 ani, dintre care doar 3.221.506 lei pe lucrări noi. Pe lista de obiective de investiții se regăsesc: construcție creșă, demolare și extindere grădiniță 1,sală de sport școală 1, extindere iluminat stradal, rețea de gaze, pompe submersibile rețea canalizare pe strada Smârdan, amplasare lifturi metalice, sistematizare DN6, asfaltare și canalizare pluvială strada Făcliei, elaborare PUZ Independenței, strada Intrarea Diamantului, achiziție teren pentru alveole STB și trotuare, modernizare sistem rutier.

Având în vedere veniturile reduse pe acest an, vom reveni și noi cu propunerile pe care le vom retransmite, după ce prioritizăm propunerile trimise deja din luna ianuarie http://bragadirumeu.ro/uncategorized/propuneri-buget-local-2021/ .

Cu stimă,

Consilierii Locali PMP Bragadiru

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *