• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov
Administratie locala
Propuneri buget local 2020

Propuneri buget local 2020

In 23 ianuarie am transmis o solicitare de organizarea a dezbaterii publice pe tema bugetului local pe anul 2020, iar astazi am transmis propunerile mele pentru planul de investitii pe acest an.

Vă amintesc că cetățenii au dreptul să depună contestații și amendamente la proiectul de hotărâre privind bugetul local timp de 15 zile de la data publicării spre consultare a proiectului ( termen limită 05.02.2020) , iar temenul până când trebuie adoptat bugetul local pe anul 2020 este 45 de zile( termen limită 19.02.2020) de la publicarea în Monitorul Oficial(06.01.2020).

In ceea ce priveste obiectivele de investitii pe acest an, am reluat propunerile care nu au fost acceptate anul trecut ca lucrari noi si am propus ca lucrari in continuare propunerile mele de anul trecut care au fost incluse in planul de investitii dar nu au fost realizate. Gasiti pe link-uri lista obiectivelor , notele de fundamentare ale lucrarilor noi si notele de fundamentare ale lucrarilor in continuare .

Daca mai aveti propuneri va invit sa mi le trimiteti dar sa le trimiteti si pe registratura@primariaorasbragadiru.ro de indata ce proiectul de buget local pe anul 2020 este afisat pe site-ul Primariei Bragadiru.

Cu respect,

Teodora Desaga

Consilier local PMP Bragadiru

Vocea Ta in Consiliul Local Bragadiru


https://www.facebook.com/TeodoraDesaga/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *