• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

ZAMFIR Elena

Elena ZAMFIR are 38 de ani, este căsătorită și are o fată. Locuiește în cartierul Fortuna din Bragadiru din anul 2010, după finalizarea studiilor de licență în domeniul Managementului – Științe Economice.

” Sunt inițiatoarea petiției colective privind prelungirea traseului liniei de autobuz 185 până în cartierul Fortuna, care a determinat autoritățile publice să ia în calcul această propunere.
Un motiv important pentru care am ales să mă implic îl constituie faptul că am asistat la dezvoltarea orașului Bragadiru și sunt nemulțumită de faptul că există o singură unitate de învățământ primar, deși sunt atât de mulți copii.
Implicarea mea și dorința de a rezolva problemele comunității prin proiecte importante m-au determinat să iau decizia de a candida la funcția de consilier local în echipa Teodorei Desagă.
Sunt o persoană comunicativă, serioasă și implicată.

Câteva obiective pe care doresc să le realizez sunt:

– Prelungirea liniei de transport ( proiect început din anul 2018),
-Realizarea de noi spații verzi și locuri de joacă pentru copii,
-Amenajarea de trotuare, limitatoare de viteza, sensuri unice, pentru ca circulația să se desfășoare în condiții optime,
-Construirea de noi unități de învățământ: creșă, grădiniță și școală pentru cartierele noi.
-Combaterea Ambroziei, un pericol real care ne afectează sănătatea.” – Elena Zamfir, candidat la funcția de consilier local.

Mai multe informații privind activitatea sa puteți găsi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Elena-Zamfir-112249107176412/

De asemenea, mai multe informații privind programul de candidatură asumat, puteți găsi pe https://bragadirumeu.ro/…/candidez-pentru-functia-de-primar…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *