Depunerea candidaturii

Organizațiile locale ale USR și PMP din Orașul Bragadiru, Județul Ilfov au înregistrat alianța electorală “Împreună pentru Bragadiru” și au depus candidatura doamnei Teodora-Alexandra DESAGĂ la funcția de PRIMAR al orașului, în contextul alegerilor locale parțiale din 27 iunie 2021.

Duminică, 6 iunie, însoțită de colegii săi consilieri locali și alți membri din echipa alianței, Teodora Desagă și-a depus candidatura semnată de 1.107 cetățeni și le-a transmis un mesaj bragadirenilor.

Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru susținerea extraordinară pe care mi-ați arătat-o, nu doar în această perioadă, ci ori de câte ori am reprezentat vocea comunității în Consiliul Local Bragadiru. Sunt copleșită de spijinul vostru și îmi pare rău că nu am reușit să ajung la toți cei care vă doreați să semnați pentru susținerea mea.

Datorită vouă, schimbarea pe care ne-o dorim în administrația publică locală este și mai aproape. Administrație fără corupție devine realitate atunci când primăria este condusă de un om corect, onest, responsabil, transparent, pentru care contează doar bunăstarea locuitorilor! Iar comunitatea din Bragadiru merită mai mult și avem șansa reală să scoatem orașul din ghearele celor care conduc orașul de 13 ani.

Vă rog să ne fiți alături în continuare, în număr cât mai mare. Contez pe prezența voastră la vot pe 27 iunie, căci doar așa putem demonstra că suntem o forță și putem reuși să facem schimbarea!,” a declarat Teodora Desagă, candidatul alianței la funcția de Primar, consilier local și președinte al Organizației Locale PMP Bragadiru.

Vă reamintim că la alegerile din 27 septembrie 2020, USR și PMP au candidat separat, Teodora Desagă clasându-se pe locul al doilea. Mandatul a fost câștigat de primarul în funcție de 12 ani, condamnat definitiv la închisoare cu executare în ianuarie 2021, motiv pentru care se organizează alegeri parțiale în acest an.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *