• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov
Alegeri locale 2021
CANDIDEZ PENTRU O ADMINISTRAȚIE FĂRĂ CORUPȚIE

CANDIDEZ PENTRU O ADMINISTRAȚIE FĂRĂ CORUPȚIE

Dragi bragadireni,

Alegerile locale pentru funcția de Primar al Orașului Bragadiru din 27 IUNIE 2021 sunt ultima șansă a locuitorilor de a reuși prin vot să schimbe direcția în care merge orașul.

Știu cât de nerăbdători sunteți unii dintre dumneavoastră să votați noul primar al orașului. De aceea fac apel la tine, cel care îți dorești schimbarea:

  1. STABILEȘTE-ȚI DOMICILIUL SAU REȘEDINȚA PRIN VIZA DE FLOTANT
  2. SEMNEAZĂ PENTRU CANDIDATURA MEA
  3. CONVINGE-ȚI VECINII SĂ IASĂ LA VOT
  4. VOTEAZĂ PE 27 IUNIE!

Bragadirenii trebuie să aleagă între corupție și corectitudine, între stagnare și modernizare, între vechi și nou, între interesele imobiliare ale unor grupuri restrânse și interesele generale ale comunității.

Pentru mine, singura miză a acestor alegeri este bunăstarea comunității noastre, iar acest lucru se poate realiza în primul rând prin tăierea de la rădăcină a neregulilor din primărie, care au dus la condamnarea primarului și arhitectului șef și organizarea acestor alegeri locale parțiale.

Dezvoltarea urbanistică haotică făcută după bunul plac al „rechinilor” imobiliari, cu complicitatea primăriei, care nici măcar nu a verificat respectarea normelor în vigoare, a generat lipsuri pentru toți locuitorii orașului: nu avem străzi asfaltate, apă și canalizare, creșe, grădinițe, școli sau parcuri.

Ca și voi, mă confrunt zilnic cu aceleași probleme ca mai toți locuitorii din oraș, iar de mai bine de cinci ani am decis sa mă implic în dezvoltarea și modernizarea orașului, atât cât mi-a permis funcția de consilier local în opoziție. Cunosc prea bine problemele orașului și vă garantez că voi face tot ce ține de mine să le rezolv.

În campanie apar candidații să vă spună ce vor să facă pentru oraș. Spre deosebire de ceilalți, eu vin și vă spun ce am făcut și ce vreau să fac în continuare. Sunt singurul candidat cu pregătire academică și experiență în administrația publică, dar și singurul cu o implicare constantă în comunitate în ultimii 5 ani. Toate acestea sunt o garanție a faptului că știu și pot să fac schimbarea mult dorită în comunitatea noastră!

Avem nevoie de un administrator corect în fruntea Primăriei, nu de dezvoltatori sau constructori legați de cei care ne conduc și care își urmăresc propriile interese. Orașul nostru are nevoie să fie administrat de un om onest, cu o viziune de dezvoltare a comunității noastre, care se bazează pe corectitudine, respect, responsabilitate și transparență.

Prioritățile mele de dezvoltare sunt amenajarea străzilor, trotuarelor, extinderea iluminatului public, înființarea canalizării pluviale, construcția creșelor, grădinițelor, școlilor, amenajarea de noi spații verzi, a locurilor de joacă, plantarea copacilor, amenajarea parcului de agrement, încurajarea colectării selective a deșeurilor.

În primele luni mă voi concentra pe verificarea și constatarea neregulilor în domeniul construcțiilor, intensificarea activității Poliției Locale, începerea demersurilor necesare pentru accesarea fondurilor europene și naționale, transparentizarea activității Primarului, transmiterea în direct a ședințelor Consiliului Local, verificarea și publicarea tuturor contractelor încheiate de primărie, rezolvarea cu promptitudine a petițiilor cetățenilor, eficientizarea muncii desfășurate de angajații din Primăria Orașului Bragadiru, digitalizarea instituției.

13 ani nu pot fi recuperați în 3 ani, dar putem da drumul la proiectele propuse deja, iar singurul obiectiv al Primăriei și al Consiliului Local să fie creșterea nivelului de trai al locuitorilor din Bragadiru!

Îmi propun sa îmbunătățesc situația chiar din primele luni, de îndată ce eliminăm corupția din modul de administrare a serviciilor publice și risipa din modul de cheltuire a banilor.

Avem multe de făcut și nu e timp de pierdut!

Vă asigur că am energia, voința și forța necesare pentru a schimba comunitatea noastră! Nu mă las învinsă de acest sistem putred! Sunt o persoană tânără, sunt mamă, am putere de muncă, iar viitorul copiilor noștri reprezintă cea mai serioasă motivație pentru a fi puternică și verticală în lupta pentru comunitatea noastră!

Cu ajutorul dumneavoastră, în calitate de PRIMAR, vom fi în permanent contact, respectându-vă, fiind responsabilă în cheltuirea banilor și corectă în aplicarea legii.

Doar eliminând corupția din administrația publică locală și risipa banilor publici, împreună dezvoltăm cu adevărat Bragadiru!

Vă spun că se poate, că Bragadiru merită mai mult și avem o șansă unică și o datorie civică să salvăm acest oraș.

Vă reamintesc că am la alegerile din 27 septembrie 2020 am arătat că ne dorim schimbarea, dar am fost prea puțini la vot. Despre programul candidaturii din 2020 găsiți informații aici https://bragadirumeu.ro/uncategorized/candidez-pentru-functia-de-primar-al-orasului-bragadiru/

Cu deosebită stimă,

Teodora Desagă

2 thoughts on “CANDIDEZ PENTRU O ADMINISTRAȚIE FĂRĂ CORUPȚIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *