• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Bogdan DUMITRESCU

Dumitrescu Bogdan-Gabriel are 49 ani, este casatorit si este tatal a 2 copii, un baiat si o fata.

Are o experienta profesionala de 8 ani in Ministerul de Interne, 15 ani in domeniul Horeca in calitate de specialist achizitii, iar in ultimii 3 ani si-a dedicat activitatea de consultanta independenta in acelasi domeniu.

„M-am mutat in Bragadiru in anul 2010 din cartierul Drumul Taberei unde m-am nascut si am crescut. Mi-a placut zona pentru ca la numai 2 kilometri de blocurile comuniste era o zona liniștita, cu un aer putin mai curat decat in capitala si o zona pe atunci mai putin populata cu iz de „casa la tara”. Exista doar Cartierul Latin iar in restul zonei case maxim P+2E.

Apoi odata cu trecerea anilor suprapopularea prin autorizatiile date pe usa din dos si cu receptii finale din birou, au creat un haos urbanistic greu de controlat, toate acestea facute fara ca cei din primarie sa se gandeasca la nevoile de trai civilizat ale viitorilor locuitori, precum infrastructura stradala, utilitati publice, unitati de invatamant, trotuare, zone verzi.

Am ales sa ma alatur Teodorei Desaga dupa ce am cunoscut-o in anul 2016 in fata casei mele in precampania pentru locale si am fost impresionat ca cineva din peisajul local, membru al unui partid, chiar nu conteaza culoarea sau sigla, are curajul sa vina fata in fata la o intalnire cu locuitorii sa vada ce este bun sau rau. Apoi am regasit-o in mediul online si am vazut ca exista un om in Consiliul Local Bragadiru, careia ii pasă de locuitori si incearca sa schimbe caracatita coruptiei si a bataii de joc din ultimii 12 ani.

Am sperante ca impreuna cu echipa din jurul ei, locuitori ai acestui oras fara experienta politica anterioara, dar cu mult spirit civic, vom reusi sa stopam haosul urbanistic si sa gasim solutii de imbunatatire a calitatii vietii in toate zonele, fie ca e vorba de Bragadiru nou sau vechi, unde fiecare dintre noi cand revenim in sanul familiei ne dorim sa fie „casa dulce casa”.

Imi doresc punerea pe primul plan a transparenței si a respectarii legii,” a declarat Dumitrescu Bogdan, candidat la functia de consilier local.

Mai multe despre activitatea sa puteti afla de pe pagina
https://www.facebook.com/Dumitrescu-Bogdan-Gabriel-105415507874939

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *