• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Valentin SCÎNTEE

Valentin SCÎNTEE are 35 ani, este casatorit si este tatal unui baietel de 3 ani.

A absolvit Facultatea de Inginerie Manageriala si are o bogata experienta profesionala: asociat in firma de telecomunicatii 2004-2008, director comercial firma plasare forta de munca 2009, tehnician principal la telecomunicatii CFR cu atributii in siguranta circulatiei
2010-2018. Din anul 2018 a inceput activitatea pe cont propriu in firma de productie si comercializare props, imprimante 3d, filamente 3d.

„M-am mutat in Bragadiru in anul 2012 din Drumul Taberei unde m-am nascut si am crescut. Am ales Cartierul Latin cand traficul nu era ata tde aglomerat ca acum si existau inca de atunci promisiuni de largire a strazii Prelungirea Ghencea si constructia pasajului suprateran de peste centura.

Cand mi-am dat seama ca sunt promisiuni desarte am ales sa ma implic si am facut acest lucru alaturi de Initiativa Prelungirea Ghencea (IPG).
Cand am inteles ca nu fac altceva decat sa strig organizat in cor cu alti cetateni la aceleasi autoritati care ne trateaza cu aceeasi lipsa de respect am ales sa fac pasul cel mare, pasul ce imi da posibilitatea sa schimb lucrurile cu mana mea.
Am ales sa ma alatur Teodorei Desaga dupa ce i-am urmarit activitatea in mediul online si am inteles ca am cu cine sa fac echipa. Cu atat mai incantat am fost cand am descoperit ca i s-au alaturat si alti cetateni ai Bragadirului, cetateni onesti si cu principii sanatoase, cetateni ce se implica activ in transformarea orasului in bine.

In calitate de consilier local imi doresc cu tarie sa rezolv problema salubritatii si a colectarii selective dar si cea a unitatilor de invatamant ce sunt insuficiente fata de nevoile noastre. Lista de prioritati este enorma, de la lipsa parcurilor la calitatea si debitul apei. De la modificarea PUZ-urilor in mod iresponsabil si abuziv pana la nesupravegherea respectarii normativelor in constructii.

In echipa stransa in jurul Teodorei Desaga suntem oameni cu pregatiri diverse ce acoperim o plaja larga din nevoile orasului nostru. Cu siguranta lucrand impreuna reusim sa stopam haosul urbanistic si sa gasim solutii de imbunatatire a calitatii vietii in zonele deja dezvoltate fara discernamant”, a declarat Valentin
SCÎNTEE, candidat la functia de consilier local.

Mai multe despre activitatea lui puteti afla urmarindu-i pagina
https://www.facebook.com/Valentin-Scintee-105759257840580

Mai multe despre programul echipei puteti afla cititind
https://bragadirumeu.ro/uncategorized/candidez-pentru-functia-de-primar-al-orasului-bragadiru/

#SePoate #BragadiruAltfel #BragadiruMeu #VoceaTaInConsiliulLocal #TeodoraPrimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *