• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Valentin DUMITRU

Dumitru Valentin-Luci are 39 de ani, este casatorit, este nascut si a crescut in Bucuresti, cartierul Militari si s-a mutat in Bragadiru in anul 2015 cu intreaga familie.

De profesie este lacatus si are o vasta experienta profesionala ca sofer interventii la o firma securitate, sef parc auto, sofer protocol la o firma de constructii, agent de publicitate, sofer livrator la o firma de optica mobila, sofer la o firma transporturi intenationale si o alta de mobila.

„Sunt un om muncitor, care a dorit sa isi depaseasca mereu conditia, motiv pentru care am simtit nevoia sa ma implic pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta locuitorii din zona unde locuiesc.

Am decis sa ma alatur Teodorei pentru ca am vazut in ea o persoana foarte concentrata pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru comunitate, asta dupa ce am fost alaturi de ea la mai multe sedinte de consiliu si in postura de consilier, dar si pe vremea cand era un simplu cetatean.

In calitate de consilier local, prioritatile mele sunt amenajarea spatiilor verzi (parcuri, locuri de joaca, tarcuri pentru cainii), pastrarea curateniei, (cosuri de gunoi, monitorizare video, amendarea celor ce nu respecata curatenia), amenajarea de trotuare, asfaltarea strazilor, inroducerea canalizarii pluviale, asigurarea iluminatului public modern, intr-un cuvant NORMALITATE,” a declarat Valentin Dumitru, candidat la functia de consilier local.

Mai multe despre activitatea sa puteti afla urmarind pagina
https://www.facebook.com/Dumitru-Valentin-Luci-114731583244401

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *