• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Claudiu UNTARU

Claudiu-Alin UNTARU este nascut in Bucuresti, are 36 de ani, este casatorit si este tatal a doi copii.

Licentiat in Drept si Administratie Publica, a obtinut ulterior diploma de absolvire a Master-ului in „Drept International si Institutional”.

Se considera un cetatean cu spirit civic ce s-a implicat de-a lungul timpului in proiecte precum Campania de constientizare „Basarabia Pamant Romanesc”, sau actiuni de protest impotriva distrugerii arhitecturala a Bucurestiului.

„In Bragadiru locuiesc incepand cu finalul anului 2010, atras fiind de potentialul de dezvoltare armonioasa a cartierului Independentei. Dupa doar cativa ani, mi-am dat seama ca autoritatile publice mi-au inselat asteptarile si am decis sa ma implic in viata comunitatii prin aderarea la grupul civic „Initiativa Pentru Bragadiru”.

Observand faptul ca propunerile bune ale cetatenilor sunt luate in calcul in foarte mica masura de autoritatile locale, am luat decizia de a ma alatura Teodorei desaga si de a candida la functia de Consilier Local al Orasului Bragadiru.

Ma consider a fi genul de persoana care cantareste destul de mult lucrurile inainte de a lua o decizie si de aceea obisnuiesc sa aleg variantele care imi par cele mai viabile pe termen lung, in detrimentul solutiilor temporare.

Imi doresc sa pot trai intr-un Bragadiru civilizat, in care majoritatea copiilor sa poata frecventa cursurile scolii sau gradinitei din cartier, cu trotoare si strazi care sa permita un acces facil spre si dinspre cartierele orasului, poate chiar si printr-un sistem eficient de sensuri unice, in care regimul de inaltime al cladirilor ce vor fi construite de acum inainte sa respecte PUG-ul si PUZ-ul care se aflau in vigoare in anul in care am luat decizia de a deveni bragadirean (2010), in care firma de salubritate sa-si faca treaba, iar autoritatile publice locale sa dea cu adevarat dovada de transparenta, profesionalism si respect fata de cetatean,” a declarat Claudiu UNTARU, candidat la functia de consilier local.

Mai multe informatii despre activitatea lui puteti gasi pe pagina
https://www.facebook.com/Claudiu-Alin-Untaru-103941388012092/

Mai multe informatii despre programul de candidatura puteti gasi pe
https://bragadirumeu.ro/uncategorized/candidez-pentru-functia-de-primar-al-orasului-bragadiru/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *