• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

Valentina COJOCARIU

Valentina COJOCARIU  are  44 de ani,  este căsătorită și are o fată.  A absolvit Facultatea de Știinte Economice și profesează în domeniul economic ca și contabil,  dar are experiență și în management.

„ Am un copil la școală în București și știu cât de obositor este drumul  lung spre școală și înapoi spre casă prin prea aglomeratul DN6, chiar și pentru un adolescent.

Locuiesc în Bragadiru, cartierul Independenței de la începutul anului 2018,  când bucuria de a avea o locuință a fost  știrbită de lipsa apei la robinet și problemele canalizării mult depășită.  Pentru că am înțeles că blocul în care locuiesc are autorizație de contruire însă nimeni din cei avizați nu a verificat că s-au repectat normele în vigoare și asta se întâmplă în tot orașul nostru, pentru ca toate problemele cu care ne confruntăm să își găsească rezolvare și pentru ca să ne fie drag să revenim acasă după ore de muncă, am ales să mă alătur unor oameni la fel de implicați și care au aceleași obiective și să batem pe la uși ale instituțiilor care ne pot ajuta.

Am cunoscut-o pe Teodora Desagă mai întâi citind un raport de activitate în calitate de consilier al orașului Bragadiru găsit în cutia poștală și am fost plăcut impresionată de transparența de care dă dovadă cea care ne reprezintă la primărie. Desigur, m-am lămurit repede că ea este o excepție pozitivă între restul consilierilor local, ceea ce m-a determinat să mă alătur în demersul său de a candida la funcția de primar.

Am ales să candidez ca și consilier local și am ca principal obiectiv inființarea unui departament  în primărie care se va ocupa în mod special de consultanța oferită asociațiilor de proprietari. Doresc să amenajăm cât mai multe spații verzi din jurul imobilelor, locuri de recreere și joacă pentru copii care sunt deja pe lângă unele blocuri, dar care au ajuns în stare de degradare. Nu trebuie să îi uităm nici pe adolescenți, căci și ei au nevoie de spații de petrecere a timpului liber și terenuri  de sport.

Ce nu voi face?

Nu voi lăsa fără răspuns nici o solicitare adresată Consiliului Local,  așa cum am tot pățit-o eu de multe ori. „, a declarat Valentina COJOCARIU, candidat la funcția de consilier local al Orasului Bragadiru.

Mai multe despre activitatea ei puteți afla urmărind pagina https://www.facebook.com/Valentina-Cojocariu-102253321525473

Mai multe despre progarmul de candidatură al echipei PMP puteți afla citind articolul https://bragadirumeu.ro/uncategorized/candidez-pentru-functia-de-primar-al-orasului-bragadiru/

#SePoate #BragadiruAltfel #BragadiruMeu #VoceaTaInConsiliulLocal #TeodoraPrimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *