• 0724.959.100
  • consilier@bragadirumeu.ro
  • Bragadiru, Ilfov

EPURE Bogdan

Bogdan Epure are 42 de ani, este căsătorit, are o fetiță și locuieste în Bragadiru în Cartierul Independentei din anul 2016.
În anul 2002 a absolvit Universitatea Politehnica din București, iar profesional ocupă funcția de Inginer mecanic într-o companie din Bragadiru de 11 ani, motiv pentru care cunoaste orasul si modul in care s-a dezvoltat in ultimii ani.


“Din dorința de a mă implica civic în localitatea în care trăiesc am luat decizia de a candida la funcția de consilier local în echipa Teodorei Desagă.
Sunt o persoană serioasă, responsabilă și voi milita pentru realizarea unor proiecte care să schimbe modul de viață al cetățenilor din Bragadiru. Îmi doresc să avem spații verzi, trotuare, străzi asfaltate, o circulație rutieră optimizată, o unitate medicală modernă și unități de învățământ.”- Bogdan Epure, candidat la functia de consilier local.


Mai multe despre activitatea sa puteți afla urmărind pagina de facebook https://www.facebook.com/Bogdan-Epure-107762320968394/
Mai multe despre programul de candidatură puteți afla citindhttps://bragadirumeu.ro/uncategorized/candidez-pentru-functia-de-primar-al-orasului-bragadiru/ #SePoate #BragadiruAltfel #BragadiruMeu #VoceaTaInConsiliulLocal #TeodoraPrimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *