Impozitul pe anul 2020 – continuare

Stimati vecini,

Am discutat joia trecuta despre respingerea in sedinta Consiliului Local Bragadiru a amendamentelor formulate de mine, ca urmare a consultarii dumneavoastra, in ceea ce priveste corectarea informatiilor false care se regasesc la un numar de 50 de strazi din anexa 2 – Lista incadrarii strazilor in zone.

Asa cum v-am promis de la inceput, voi face toate demersurile necesare pentru indreptarea acestor greseli care provoaca prejudicii materiale proprietarilor terenurilor si cladirilor de pe strazile semnalate de dumneavoastra.

Pentru a putea continua, este nevoie de o plangere prealabila formulata individual de dumneavoastra in care sa faceti referire la aceasta noua hotarare, la a carei redactare autoritatea publica locala nu a luat in calcul indreptarea aspectelor semnalate de dumneavoastra.

Gasiti modelul plangerii prealabile pe https://redirect.is/r8vz7x , de unde va invit sa il descarcati.

Va rog sa il completati in functie de situatia dumneavoastra: scrieti adresa din cartea de identitate, chiar daca strada pe care locuiti si la care faceti referire este alta, dar sunteti proprietarul unui teren si/sau cladire pe aceasta strada; daca ati mai trimis sesizare sa scrieti datele si daca ati primit sau nu raspuns; daca nu ati mai trimis sesizare sa stergeti textul care face referire la aceasta; sa lasati doar utilitatile care figureaza in lista si nu exista in realitate pe strada dumneavoastra; sa va treceti adresa de email; sa semnati si sa trimiteti scanat sau poza dupa document pe adresa de mail registratura@primariaorasbragadiru.ro. Ma puteti adauga in cc cu adresa de mail consilier@bragadirumeu.ro .

Textul hotararii nr. 53/2020 poate fi consultat pe site-ul
https://www.primariaorasbragadiru.ro/downloads/hcl/p%201____2020_____.pdf .

In functie de raspunsul Primariei Bragadiru, pe care trebuie sa il primiti in 30 de zile, si de modificarea anexei 2 in functie de aspectele semnalate de dumneavoastra, urmatorul pas este atacarea in contencios administrativ.

Cu stima,

Teodora Desaga

Consilier Local PMP Bragadiru

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *